Witam
Imię: Przemek
Nick w grze: K4rMeL13
Ratio: 0.632
GG/Xfire : 31921684/ k4rmelek1313
Czas przegrany w BC2: przygodę zacząłem od BF3 (wcześnie CoD4 około 2 lata z przerwami)
Przeszłość klanowa: Jeśli chodzi o BF3 żadnego klanu nie miałem a jeśli chodzi o cod4 to długa
GUID:8RCU4E3Q8F93LD7AW876
Dlaczego my ? : Więc , bardzo podobają mi się wasze serwery bf3, szukam zgranego teamu do grania mixów, sparów czy chociaż klanowych treningów. Liczę na dobrą zabawę, fajną atmosferę na TS3 Nie posiadam spełnionych wszystkich warunków, ale myślę że rozważycie moje podanie.
Coś o sobie : A to więc chodzę do 3 gim Dobrze się uczę, więc na tygodniu gram tylko 1-2h dziennie. Interesuje się grami ogólnie każdą posiadającą MP oraz tenis stołowy i pogrywam trochę w piłkę siatkową i nożną. Kolekcjonuje ciekawe pisemka o grach i ciekawostkach oraz różne szpargały
No to tyle ;]
Ostatnio edytowany przez K4rMeL (2011-12-17 16:59:48)
Administrator
Decyzja Podjęta ....otrzymałeś 3 miechy rekrutacji powodzonka
Szeregowy
No cóż, jeśli mam coś do powiedzenia to powiem. Nie jest wygodne sprawdzanie, kto jest na TS, zanim się powie k...a mać, a to w czasie gry czasem się zdarza . Poza tym, czasem gramy przy piwie, a to chyba nie jest dobry przykład. Jestem za utrzymaniem 18+. Przemek, bez urazy, ale poszukaj ludzi w odpowiednim wieku, lub przynajmniej w mniejszym stopniu zdemoralizowanych
Ostatnio edytowany przez Rafcio1968 (2011-12-20 23:01:57)
Administrator
Ja zrozumiełem przekaz Rafcia i sadze to samo...jestem na NIE